Kulturnatten Museumsudstilling?

 • Kommende museumsudstillinger

  14/9 2017:

  Som du måske allerede har set på mit artist CV, er jeg en aktiv billedkunstner i både ind- og udland, hvor jeg blandt andet har udstillet meget på museer.


  Sidste år på Kulturnatten i København tegnede jeg på Charlottenborg. Men i 2017 arbejder jeg i stedet i TIVOLI på Kulturnatten, d. 13. oktober, hvor du kan møde mig i mit arbejdende værksted, Miniatureværkstedet.

  Dette har givet nogen anledning til at spørge mig, om jeg så i stedet for har noget udstillet på de Københavnske museer på Kulturnatten? Der er ikke kommet nogen bestillinger fra dem, så det har jeg ikke.

  Til gengæld har jeg 2 små værker, der er fremstillet her i Miniatureværkstedet i september 2017 på vej til et museum i Argentina, hvor de kommer til at indgå i museets permanente samling og i en temaudstilling, der efter min egen kraftige censur og naturlige dømmekraft, IKKE lige passer ind i alt det andet jeg skaber lige nu til den lille butik i den gamle have.

  Så dét vil jeg offentliggøre EFTER den 6. Nov 2017, når jeg har vished for, at værkerne er nået frem til udstilllingen på den anden side af jordkloden. Udstillingen på det argentinske museum finder sted i slutningen af november til medio december 2017. Grundet personlige omstændigheder, ligger det allerede nu fast, at jeg ikke skal derover.  .... Jo da jeg har da forresten flirtet lidt med et enkelt Københavnsk museum, idet jeg som flere tusinde andre danskere har fulgt Nationalmuseets opfordring og skrevet 6.september-dagbog over mit liv som mig og arbejde med at skabe kunst og kunsthåndværk i mit hjemlige miniatureværksted, samt arbejdet med at opbygge den imaginære butik på en hemmelig lokation i København, dén, der "in real life"flytter ind i Tivoli i uge 42-44 2017.

  Venlig hilsen

  Lisbet Lærke.

 • Upcoming museum exhibitions